Jump to content

HALLOWEEN KINCSVADÁSZAT 👻


br****

Recommended Posts

Posted

A Halloween az az időszak az évben, amikor a levegő lehűl, a hátborzongató hangulat átveszi az irányítást, és mindenki kifejezheti a játékos és kreatív oldalát! Csatlakozz ehhez a kincsvadászathoz, és nyerj hozzáférést a híres BDSM Tréningiskolánk „Bevezetés a mumifikálásba és a teljes borítású kötözésbe” kurzusához!

Így működik:

▫️ Minden nap, október 14. és november 6. között, fedezz fel egy új ikont, amely valahol a FET univerzumban van elrejtve.

▫️ Van időd november 6-ig, hogy megtaláld mindet! A nyerteseket másnap 16:00 órakor (Közép-európai idő szerint) hirdetjük ki.

▫️ Amint megtalálod az ikonokat, kattints rájuk, hogy 30 pontot szerezz, és az ikon a „Kincsesládádba” kerül.

▫️ Találj nyomokat, és oszd meg saját tippjeidet a többi résztvevővel a Kincsvadász Fórumon. De, mint mindig... kérjük, ne spoilerezz!

▫️ Mi is egy megosztásra épülő közösség vagyunk – ajándékozz ikonokat azoknak a résztvevőknek, akik még nem találtak semmit. És ne aggódj, miután ajándékoztál egy ikont, újra összegyűjtheted azt (és a pontokat is).

Hogyan nyerhetem meg a Kincsvadászatot?

Nem csak azokat keressük, akik összegyűjtik az összes ikont – a nyertesek mindig azok a játékosok, akik a legtöbb segítséget nyújtják a többi résztvevőnek, ÉS ikont ajándékoznak másoknak.

Kész... Rajt... Indulj!
 

×
×
  • Create New...