Jump to content

BÜSZKESÉG KINCSESVADÁSZAT


br****

Recommended Posts

br****
Posted

Június a Büszkeség Hónapja 🏳️‍🌈, az idő az ünneplésre és a támogatásra a vibráló LGBTQ+ közösségünk számára. A FET-nél szenvedélyesen hiszünk a pozitív hatás létrehozásában. Ezért rendezünk egy izgalmas kincskeresést! Három szerencsés nyertesünk választhat egy-egy regisztrált LGBTQ+ szervezetet, amelynek 200 eurót adományozunk. Gyűljünk össze, hogy terjesszük a szeretetet és elfogadást, mert a szeretet szeretet. Ha osztod ezt az inkluzivitás szellemét, meghívunk téged, hogy csatlakozz hozzánk, és változást hozz létre!

Így működik:

▫️ Minden nap június 3. és 26. között fedezz fel egy új ikont valahol a FET Univerzumban.

▫️ Június 26-ig van időd megtalálni mindegyiküket! A nyerteseket a következő napon 16:00-kor jelentjük be (Közép-európai idő szerint)!

▫️ Miután megtaláltad az ikonokat, kattints rájuk, hogy 30 pontot szerezz, és az ikonod bekerül a 'Kincsesládádba'.

▫️ Találj nyomokat és ossz meg saját tippeket a többi résztvevővel a Kincskereső Fórumon. De mint mindig... nincsenek spoilerek, kérlek!

▫️ Ráadásul mi egy megosztós-csak-szeretetteljes közösség vagyunk - adományozz ikonokat azoknak a résztvevőknek, akik még egyet sem találtak. És ne aggódj, miután adtál egy ikont, újra gyűjtheted (és a pontokat is).

Hogyan nyerhetem meg a Kincskeresést? Nem csak azokat keresünk, akik összegyűjtik az összes ikont - a győztesek mindig azok a játékosok, akik a legaktívabbak a nyomok megadásában a többi résztvevőnek ÉS az ikonok adományozásában másoknak.

Készen állsz... Rajt... Start!

×
×
  • Create New...