Jump to content

HALLOWEEN SCHATTENJACHT 👻


br****

Recommended Posts

Posted

Halloween is die magische tijd van het jaar waarin de lucht fris wordt, de enge vibes overnemen en iedereen zijn speelse en creatieve kant kan omarmen! Doe mee aan deze schattenjacht en win toegang tot onze beroemde BDSM-opleiding 'Introductie tot Mummificatie & Total Enclosure Bondage'!

Zo werkt het:

▫️ Elke dag van 14 oktober tot 6 november ontdek je een nieuw pictogram dat ergens in het FET-universum verborgen is.

▫️ Je hebt tot 6 november de tijd om ze allemaal te vinden! De winnaars worden de volgende dag om 16:00 uur (Centrale Europese Tijd) bekendgemaakt.

▫️ Zodra je de pictogrammen hebt gevonden, klik je erop om 30 punten te verdienen, en het pictogram wordt aan je 'Schatkist' toegevoegd.

▫️ Vind aanwijzingen en deel je eigen hints met andere deelnemers op het Schattenjacht-forum. Maar zoals altijd... geen spoilers, alsjeblieft!

▫️ We zijn ook een "delen is zorgen"-gemeenschap – geef pictogrammen weg aan deelnemers die er nog geen hebben gevonden. En maak je geen zorgen, zodra je een pictogram hebt weggegeven, kun je het (en de punten) opnieuw verzamelen.

Hoe win ik de Schattenjacht?

We zijn niet alleen op zoek naar degenen die alle pictogrammen verzamelen – de winnaars zijn altijd de spelers die het meest actief zijn in het geven van hints aan andere deelnemers EN pictogrammen weggeven aan anderen.

Klaar... Start... Gaan!

×
×
  • Create New...