Jump to content

PRIDE SKATTJAKT


Recommended Posts

br****
Posted

 

Juni är Pride 🏳️‍🌈 Månad, en tid att fira och stötta vår livfulla LGBTQ+ gemenskap. På FET brinner vi för att göra en positiv skillnad. Därför anordnar vi en spännande skattjakt! Våra tre lyckliga vinnare får välja en registrerad LGBTQ+ organisation som vi kommer att donera 200 euro vardera till. Låt oss komma samman för att sprida kärlek och acceptans, för kärlek är kärlek. Om du delar denna anda av inkludering, bjuder vi in dig att gå med oss och göra skillnad!

Så här fungerar det:

▫️ Varje dag från den 3 juni till den 26 juni, upptäck en ny ikon som är gömd någonstans i FET-universumet.

▫️ Du har tid fram till den 26 juni att hitta dem alla! Vinnarna tillkännages nästa dag kl. 16:00 (centraleuropeisk tid)!

▫️ När du har hittat ikonerna, klicka på dem för att tjäna 30 poäng, och din ikon hamnar i din 'Skattkista'.

▫️ Hitta ledtrådar och dela dina egna tips med andra deltagare i Skattjaktforumet. Men som alltid... inga spoilers, tack!

▫️ Dessutom är vi en grupp som gillar att dela med oss – ge bort ikoner till deltagare som inte har hittat några ännu. Och oroa dig inte, när du har gett bort en ikon kan du samla den igen (och få poängen).

Hur vinner jag Skattjakten? Vi letar inte bara efter dem som samlar alla ikoner – vinnarna är alltid de spelare som är mest aktiva i att ge ledtrådar till andra deltagare OCH ge bort ikoner till andra.

Redo... Färdiga... Gå!

×
×
  • Create New...