Jump to content

BRAT SUMMER KINCSVADÁSZAT


br****

Recommended Posts

Posted

A(z) Kincsvadászat 🌹 véget ért!

A szerencsés nyertesek pedig... 🥁🥁  @NeftisTerrassa | @cautiousswitch |  @Bärnhart
Gratulálunk! Üzenetben majd jelentkezünk! 🥳

Köszönjük mindenkinek a részvételt! 🙏 Csak így tovább! 😈

 

___________________________________

 

A „Brat Summer” kifejezés népszerűvé vált, miután a brit popénekesnő, Charli XCX megjelentette új albumát, a „brat”-ot múlt hónapban. A „Brat” nem csupán egy név, hanem egy laissez-faire életstílus. Képzeld el a gondtalan lázadást, vagy egyszerűen csak a lusta napokat, amelyeket az ágyban töltesz cigarettával egy zűrös buli után. Mi illene jobban ehhez a kincsvadászathoz, mint hozzáférést nyerni hírhedt BDSM Training School kurzusunkhoz, a „Brats: A Deliciously Defiant Way to Play”-hez?

Így működik:
▫️ Minden nap augusztus 12-től szeptember 4-ig fedezz fel egy új ikont elrejtve valahol az FET Univerzumban.

▫️ Van időd szeptember 4-ig, hogy mindet megtaláld! A nyerteseket másnap 16:00-kor (közép-európai idő) fogják bejelenteni!

▫️ Miután megtaláltad az ikonokat, kattints rájuk, hogy 30 pontot szerezz, és az ikon bekerül a „Kincsesládádba”.

▫️ Keress nyomokat és oszd meg a saját tippjeidet más résztvevőkkel a Kincsvadászat Fórumban. De mint mindig... ne spoilerezz!

▫️ Mi is egy olyan társaság vagyunk, aki hisz a megosztásban – adj ikonokat azoknak a résztvevőknek, akik még nem találtak egyet sem. Ne aggódj, ha egy ikont átadsz, vissza tudod szerezni (és a pontokat is).

Hogyan nyerhetek a Kincsvadászaton?

Nem csak azokat keresjük, akik összegyűjtik az összes ikont – a nyertesek mindig azok a játékosok, akik a legaktívabbak a nyomok megosztásában más résztvevőkkel ÉS az ikonok átadásában másoknak.

Készen állsz... Rajt... Indulás!





 

×
×
  • Create New...